Hvem er jeg, og hvilke uddanelser ligger bag?

Jeg er oprindeligt uddannet advokatsekretær og har arbejdet med ejendomsadministration i mange år. Sidenhen flyttede jeg til Nordjylland og tog en uddannelse som sociolog på Aalborg Universitet. Her beskæftigede jeg mig primært med en tilgang omkring medarbejdere, identitet og motivation. Men også stress og virksomhedskultur fylder på sådanne emner, så jeg har været omkring lidt af hvert.

I sommeren 2010 fik jeg en indsigt i, at jeg skulle uddanne mig indenfor hypnose, hvilket jeg straks tog fat på at undersøge mere om, og færdiggjorde en uddannelse som certificeret hypnotisør og hypnoterapeut i november 2010. Det er helt fantastisk at arbejde på denne måde, og langt de fleste gange er jeg lige såfyldt med energi, når dagen slutter som da jeg startede om morgenen, fordi det er så givende. 

Jeg har altid været aktiv i diverse foreninger, og brugte mine glade 20'ere som instruktør for både børn og voksne i en kajakklub, hvilket var meget udbytterigt. Senest har jeg færdiggjort en uddannelse som instruktør i body/mind ved DGI, og det er årsagen til, at jeg for alvor fik blod på tanden til at oprette mere strukturerede yoga-hold. Nu var det ikke længere nok blot at øve på mine veninder, og i øvrigt kunne jeg se, at der manglede sådanne tilbud i mit lokalområde.

Har du lyst til at høre mere om mig, mine uddannelser, certificeringer osv., så er du naturligvis velkommen til at skrive/ringe