At slippe sin rygestop-trang eller andre afhængigheder

At blive røgfri

Rygning er en afhængighed på linie med andre former for vaner, men for klienten kan det somme tider virke noget uoverskueligt at skulle blive røgfri fordi der er en forventning om, at man efterfølgende får nikotin-abstinenser m.v.

STOP og læg de tanker væk - for det er muligt at blive røgfri, og processen henimod en røgfri tilværelse starter faktisk allerede, i det øjeblik vi aftaler en tid.

Oftest tager det kun 1-2 sessioner at få succes med sin nye tilværelse som røgfri, og jeg aftaler altid et opfølgnings-opkald efter ca. 3 måneder for at høre hvordan det går. Dette hjælper og motiverer ofte til at 'holde ud' i længere tid, indtil man en dag helt bevidst indser, at det faktisk går rigtig godt uden røg og cigaretter.

Blot en enkelt hypnose-session kan gengive dig håbet og troen på, at det er muligt at erstatte rygetrangen med et sundere liv.

Det eneste krav til en hypnose for rygestop er faktisk blot, at du, den dag du møder til hypnosen, er røgfri og har røget din sidste cigaret. Og det er vel allerede en del af målet?!