Værktøjer til at skabe forandring

Hypnose kan med succes skabe forandring i dit liv

Hypnose er en tilstand af fokuseret opmærksomhed. Det opleves som en afslappet tilstand, hvor hypnoterapeuten kan informere og guide dig, så du trygt kan arbejde med de temaer, der vil hjælpe dig til at opnå den ønskede forandring med dit liv.

Mange spørger, om man så er 'væk', når man er i trance. Nej, det er man ikke, alle lyde omkring én kan høres, og hvis det fx klør, så vil man også kunne registrere dette. I den rette tilstand af hypnose er det muligt at modtage hypnotiske forslag (suggestioner), som kan forstærke dine oplevelser med hypnosen og dermed hjælpe dig med at forandre gamle vaner eller motivere dig til at gøre ting, som du måske har skubbet foran dig i lang tid.

Hypnose har hjulpet tusindvis af mennesker til at vinde kontrollen tilbage i deres liv, og er en effektiv tilgang til at skabe den forandring, man ønsker med sit liv.

Hypnose er en fuldstændig sikker metode, og du vil også opleve at du giver slip på de fleste tanker og bekymringer, som har hobet sig op i løbet af dagen. Det vil blive lettere at fokusere på dit arbejdstema og dermed være tættere på dit succeskriterie for forandringens gennemførsel.

Videnskabsfolk, læger, psykologer og hypnoterapeuter har anvendt hypnose i over 200 år, og ingen har nogensinde taget skade ved ganske enkelt at være i hypnose.

Om mig:
Jeg er bl.a. uddannet 5-PATH (R) hypnoterapeut og 7th Path (R) selvhypnose instruktør og er dermed certificeret indenfor National Guild of Hypnotists.

Du er således garanteret, at jeg har opnået ekstra certificering i det avancerede hypnoterapisystem kaldet 5-PATH (R). Du garanteres endvidere, at jeg møder dig med respekt og at alle sessioner er 100% fortrolige.